Ακρογιάλι

Πώς να έρθετε

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ:

Με πλοίο:

Από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας καθημερινά αναχωρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όλη την εβδομάδα ferry boats αλλά και ταχύπλοα σκάφη. Η διάρκεια του ταξιδιού με ferry boat είναι περίπου 5 ώρες και με ταχύπλοο σκάφος περίπου 4 ώρες. Οι εταιρίες που εξυπηρετούν την ακτοπλοική γραμμή Πειραιάς- Νάξος είναι οι εξής: Blue Star Ferries, Hellas Flying Dolphins, Minoan lines, Nel lines, GA ferries

Η Νάξος συνδέεται ακτοπλοϊκώς και με τα λιμάνια της Πάρου, της Ίου, της Σαντορίνης, της Ηρακλειάς, της Σχοινούσας, της Δονούσας, του Κουφονησίου, της Αμοργού, της Σύρου, της Τήνου, της Μυκόνου, της Ικαρίας, της Σάμου και του Ηρακλείου Κρήτης.

Παράλληλα, τους θερινούς μήνες, πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Νάξου, με μικρά εκδρομικά πλοιάρια, από και προς: Την Αμοργό, το Κουφονήσι, τη Σχοινούσα, τη Δονούσα, την Ηρακλειά, την Πάρο και τη Μύκονο.

Με αεροπλάνο:

Η Νάξος συνδέεται αεροπορικώς με καθημερινά δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Πληροφορίες:
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” Α.Ε.
ΣΠΑΤΑ 19019
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 3530000
Fax: 210 3530001

Mε λεωφορείο:

Από το λιμάνι της Χώρας επιβιβάζεστε στο λεωφορείο για Αγίο Προκόπιο/ Αγία Άννα/ Πλάκα και αποβιβάζεστε στη στάση Δημοτικό Πάρκινγκ Αγίας Άννας.

Αν έρχεστε με αυτοκίνητο:

Από το λιμάνι της Νάξου κατευθύνεστε προς τις παραλίες Αγία Άννα- Άγιος Προκόπιος, στρίβοντας δεξιά στο δρόμο απέναντι από το νοσοκομείο Νάξου. Περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τον Άγιο Προκόπιο, στα αριστερά σας θα δείτε το Δημοτικό Πάρκινγκ της Αγίας Άννας. Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας εκεί και είμαστε πάνω στην παραλία.

Από το αεροδρόμιο:

Από το αεροδρόμιο θα έρθετε στην Αγία Άννα με ταξί.